El Puente - centar španjolskog jezika

Upisi u tijeku!

O nama

El Puente - centar španjolskog jezika, prvi je privatni specijalizirani centar za poduku španjolskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno mjesto za učenje španjolskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik Grupe, El Puente svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore španjolski jezik. 

Profesori

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, magistri hispanistike koji su svoje poznavanješpanjolskog dodatno usavršili na nekom od španjolskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u El Puente centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u El Puente centru konstantno su uključeni u program stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe. 

Nastava

El Puente centar, prema standardima kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje španjolskog jezika zabavnim.

Izvannastavne aktivnosti

Uz nastavu kao temelj učenja španjolskog,  El Puente centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da španjolsku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u 'real life' situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o španjolskoj povijesti i jeziku, večerima španjolskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima španjolskim govornim područjem.

Vrijednosti članica Sputnik Grupe:

Kvaliteta i stručnost

Biti prepoznat od strane klijenata po kvalitetnoj organizaciji i vrhunskim rezultatima u poduci jezika.

Traženi poslodavac

Biti prepoznat kao najtraženiji poslodavac na području poduke stranih jezika. 

Vrijedan partner

Biti odgovoran i uspješan partner koji predanim radom konstantno doprinosi partnerskom odnosu

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga