Otto - centar njemačkog jezika

Upisi u tijeku!

O nama

Otto - centar njemačkog jezika, prvi je privatni specijalizirani centar za poduku njemačkog u Hrvatskoj. To je jedinstveno mjesto za učenje njemačkog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik grupe, Otto svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore njemački jezik. 

Profesori

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, diplomirani germanisti koji su svoje poznavanje njemačkog dodatno usavršili na nekom od njemačkih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Otto centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Otto centru konstantno su uključeni u program stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe. 

Nastava

Otto centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje njemačkog jezika zabavnim.

Izvannastavne aktivnosti

Uz nastavu kao temelj učenja njemačkog, Otto centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da njemačku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u 'real life' situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o njemačkoj povijesti i jeziku, večerima njemačkog filma, gastronomskim večerima, virtualnim putovanjima njemačkim govornim područjem.

Vrijednosti članica Sputnik Grupe:

Kvaliteta i stručnost

Biti prepoznat od strane klijenata po kvalitetnoj organizaciji i vrhunskim rezultatima u poduci jezika.

Traženi poslodavac

Biti prepoznat kao najtraženiji poslodavac na području poduke stranih jezika.

Vrijedan partner

Biti odgovoran i uspješan partner koji predanim radom konstantno doprinosi partnerskom odnosu

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga