Azzurro - centar talijanskog jezika

Upisi u tijeku!

O nama

Azzurro - centar talijanskog jezika, specijalizirani je centar za poduku talijanskog kao stranog jezika. To je jedinstveno mjesto za učenje talijanskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik grupe, Azzurro svojim polaznicima omogućuje da osim jezika upoznaju kulturu i običaje Italije i njezinih pokrajina.

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, magistrirani talijanisti koji su svoje poznavanje talijanskog dodatno usavršili na nekom od talijanskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Azzurro centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Azzurro centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe.

Azzurro centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje talijanskog jezika zabavnim.

Uz nastavu, kao temelj učenja talijanskog jezika, Azzurro centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da talijansku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogućiti da jezik čuju i prakticiraju u 'real life' situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o talijanskoj jeziku,povijesti, kulturi, večerima talijanskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Italijom.

Od jeseni 2014. Azzurro centar talijanskog jezika uveo je nove programe za standardne semestralne tečajeva (A, B i HIT termin).

72 nastavna sata u programu

Jedini centar u Zagrebu koji vam nudi čak sedamdeset i dva nastavna sata programa po semestru. Ovakav program uz redovnu razrednu interaktivnu nastavu uključuje i jezične radionice koje omogućuu polaznicima brzo, kvalitetno i lagano usvajanje talijanskog jezika.

Male grupe

Najkvalitetnije usvajanje jezika ostvarujemo kroz interaktivnu nastavu u malim grupama, koje u prosjeku imaju 8 te svojom veličinom nikada ne prelaze 10 polaznika.

Metoda bazirana na konverzaciji

Zahvaljujući metodi koja polazniku omogućava da brzo ovlada konverzacijskim sposobnostima te kroz stalnu interakciju na satu kvalitetno usvaja kako novi vokabular tako i gramatičku pozadinu talijanskog jezika.

Vrhunski tim

Azzurrov profesorski, mentorski i administrativni tim posjeduje vrhunske reference i dugogodišnje iskustvo u podučavanju talijanskog te će vas uspješno dovesti do vašeg cilja - znanja talijanskog jezika.

Najnovija literatura i multimedijalni nastavni materijal

Konstantno prateći najnovija tiskana i multimedijalna izdanja kao i online resurse naš tim odabrao je najkvalitetniji i najaktualniji materijal koji će vaše učenje talijanskog učiniti interesatnim i laganim.

Dodatne informacije

  • Blizina javnog prijevoza
  • Blizina parkinga