Preddiplomski studij ekonomije i managementa

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi

Opis

ZŠEM prijediplomski studij je četverogodišnji studij (240 ECTS bodova) s kojim se stječe titula prvostupnika ekonomije i managemneta (bacc. oec.). Studenti mogu upisati preddiplomski studij ekonomije i managementa na hrvatskom ili na engleskom jeziku.

Prijediplomski studij ekonomije i managementa osmišljen je u suradnji s najboljim hrvatskim i inozemnim stručnjacima sa zavidnim poslovnim i akademskim karijerama. Kroz teoriju i stvarne poslovne izazove studenti stječu primjenjivo znanje što im omogućuje kvalitetnije uključivanje u poslovnu zajednicu. Znanja usvojena na ZŠEM-u nadilaze unaprijed definirana akademska područja, proširujući se na niz relevantnih područja.

Kroz četverogodišnji studij studenti savladavaju kolegije iz područja ekonomije, managementa, računovodstva, financija, poduzetništva, marketinga i poslovnog prava, koji im pomažu u usmjeravanju budućih karijera. Važno je razumjeti temeljna područja ekonomije kako bi stekli interdisciplinaran uvid te kompetencije potrebne za uspješno vođenje odjela, korporacija, pokretanje vlastite ili preuzimanje obiteljske tvrtke.

Osim na obveznim kolegijima, studenti i kroz izborne kolegije dobivaju dodatna znanja iz područja njihovog interesa. Studenti tijekom studija imaju priliku naučiti kako se prilagoditi u globalnom poslovnom svijetu te steći komunikacijske vještine kroz interaktivne zadatke, projekte i posjete tvrtkama.

Studenti preddiplomskog studija imaju status redovnih studenata i ostvaruju sva studentska prava.

Prijemni ispit:

Za upis na Zagrebačku školu ekonomije i managementa potrebno je položiti prijemni ispit na kojem se provjerava znanje iz matematike i engleskog jezika te motivacija kandidata kroz esej i razgovor. Za prijemni ispit mogu se prijaviti kandidati koji su završili ili završavaju četverogodišnju srednju školu. Potrebno je položiti državnu maturu iz obveznih predmeta (obje razine mature su prihvatljive).

Rok prijave: Otvorene

Trajanje: 4 godine, 240 ECTS

Cijena: Školarine

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Mjesto: Vukasovićeva 1, Zagreb

Kontakt podatci: + 385 99 2630 670, anamarija.tabulov@zsem.hr


 

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.