Dentalni asistent / asistentica - program online usavršavanja

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 252 sat(i)
EduCentar cijena: 13.000 kn
Kategorija: Tečajevi

Opis

 

objavljuje

                     Program usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice

     O programu: 

Program usavršavanja mogu upisati osobe koje imaju završenu minimalno četverogodišnju srednju školu iz sektora zdravstva i socijalne skrbi u Hrvatskoj ili jednakovrijedno obrazovanje u inozemstvu. Program traje 6 mjeseci uz 6 dolazaka u učionicu. Zahvaljujući pripremljenom interaktivnom programu za učenje na daljinu, program mogu upisati kandidati iz cijele Hrvatske i iz inozemstva. Prilikom prijave potrebno je ispuniti obrazac za prijavu dostupan na web stranicama Učilišta Ambitio ili linku: http://uciliste-ambitio.hr/

Novi natječaj za upis polaznika u 9. generaciju polaznika usavršavanja za poslove dentalnog/e asistenta/ice planiran je u svibnju 2017.godine. Do raspisivanja samog Natječaja moguće se predprijaviti putem Prijavnog obrasca dostupnog na linku: http://uciliste-ambitio.hr/ i na taj način si "osigurati" mjesto u slučaju većeg interesa. Svi potencijalni polaznici koji popune obrazac za prijavu na mrežnim stranicama Učilišta Ambitio, bit će službeno informirani o natječajnom postupku putem emaila ili telefona. Početak nastave planiran je u listopadu 2017.godine.

E-učenje-novo, moderno i fleksibilno

Ne tako davno savladavanje i učenje stručnog gradiva bilo je ograničeno na knjige i predavanja u učionicama. Drugačiji i moderniji pristup učenju, koji je odnedavno prisutan i u nas, daje više mogućnosti u smislu načina, fleksibilnosti i organiziranja vremena za učenje, odnosno profesionalno usavršavanje.

Cjeloživotno obrazovanje i kontinuirano usavršavanje vrlo su važan čimbenik uspjeha u poslu. Specifične djelatnosti zahtijevaju i specifično znanje stoga je njegova kvaliteta, kao i vrijeme potrebno da dođemo do takvoga znanja od iznimne važnosti. E-učenje ujedinjuje dva vrlo važna čimbenika: vrijeme i mogućnost učenja s bilo kojeg mjesta, uključujući i radno mjesto.

Polaznik sam organizira trajanje i vrijeme učenja u bilo koje doba dana i s bilo kojeg mjesta uz dobru Internet vezu i osnovno znanje korištenja računala. Program podrazumijeva teorijski i praktični dio kroz pokazne vježbe u on-line programu, praktični formalni dio s vježbama, te praktična nastava koja je vezana za radno mjesto i obavlja se obično u sklopu radnog mjesta.

Tijekom učenja omogućeno je i kontinuirano mentorstvo s nastavnicima. On-line učenje je time omogućeno svima iz cijele Hrvatske, pa i onima koji su u radnom odnosu i ne mogu putovati i boraviti kontinuirano na predavanjima, uz minimalne troškove, jer nema dodatnih troškova putovanja i smještaja.

Stručno gradivo putem on-line sustava učenja

Program e-učenja, prvi takve vrste u Hrvatskoj, provodi Učilište Ambitio. To je prvi odobreni formalni program usavršavanja odraslih u Hrvatskoj putem e-učenja, koje omogućava stjecanje potrebnog stručnog znanja u području dentalne medicine, točnije za pravilno asistiranje u svakodnevnim postupcima u dentalno medicinskom timu. Nastavni  plan i program usklađeni su s hrvatskim i europskim kvalifikacijskim okvirom i ishodima učenja potrebnim za rad u ordinaciji na mjestu dentalnog asistenta.

Predprijave za novi upisni rok su u tijeku - pošaljite nam upit putem obrasca na dnu stranice.

 

Pošalji upit za program