Executive MBA program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 18 mjesec(i)
EduCentar cijena: Na upit
Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Executive MBA je dizajniran da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika razvijaju se kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja. Kroz praktične projekte tijekom studija polaznici mogu usporedno razvijati svoja znanja i vještine, svoju profesionalnu karijeru i doprinijeti razvoju svoje organizacije. Teorijska izobrazba i praktična primjena znanja osposobit će studente za uspješno i učinkovito vođenje svake organizacije. Uz suvremene metode nastave, ističu se i brojne poslovne simulacije koje uz razvoj analitičkih sposobnosti omogućuju studentima testiranje njihovih sposobnosti odlučivanja te sagledavanje posljedica donesenih odluka.

Dok unapređuju svoje interdisciplinarne vještine i znanja, polaznici će također osnažiti svoj socijalni kapital i proširiti svoju mrežu kontakata iskusnih profesionalaca.

Studij se izvodi u sljedećim vrstama:

Executive MBA

Executive MBA dizajniran je za profesionalce koji žele razviti znanja i vještine općeg (General) MBA-a te pruža jedinstvenu mogućnost za usavršavanje vikendima bez zanemarivanja poslovnih i obiteljskih obaveza. Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, Executive MBA je interdisciplinarni MBA koji se sastoji od ključnih kolegija iz područja poslovnog upravljanja sa svih modula Diplomskog studija na ZŠEM-u. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

  • Vrsta studija: generalni MBA
  • Trajanje studija: 18 mjeseci
  • Struktura nastave: 18 produženih vikend predavanja
  • ECTS bodovi: 60
  • Jezik izvođenja: engleski jezik
Executive MBA in HRM

Executive MBA in HRM je kombinacija poslovne sposobnosti i specifičnih kolegija stvorenih za međunarodne specijaliste ljudskih potencijala. Executive MBA in HRM ima certifikat izdan od strane američke organizacije društava za management ljudskih potencijala (SHRM), potvrđujući tako nastavni plan koji je potpuno podređen smjernicama SHRM-a. ZŠEM se time svrstava na listu od samo 17 škola izvan SAD-a koje imaju taj certifikat. Završetak programa Executive MBA in HRM za studente predstavlja stečeno znanje i vještine kojima ostvaruju prednost i konkurentnost na međunarodnom tržištu. ZŠEM-ovi predavači stručnjaci su iz Hrvatske i svijeta, vrsnog znanstvenog i istraživačkog rada i s vrijednim poslovnim iskustvom. 

  • Vrsta studija: MBA ljudskih potencijala
  • Trajanje studija: 18 mjeseci
  • Struktura nastave: 18 produženih vikend predavanja
  • ECTS bodovi: 60
  • Jezik izvođenja: engleski jezik

Sadržaj i struktura

Executive MBA i Executive MBA in HRM sastoje se od dva dijela: serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli osmišljeni su po principu klasičnog MBA programa, te su Executive MBA kolegiji identični i predavači isti kao na ostalim MBA programima. Posebna je pogodnost Executive MBA-a mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Ovaj studij jedinstvene dinamike izvodi se kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima putem internetske platforme za učenje Blackboard. Ovaj jedinstveni hibridni pristup daje polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera