Voditelj u zdravstvenom turizmu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 194 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit
Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

                                                         

OBJAVLJUJE NATJEČAJ
ZA UPIS POLAZNIKA U PROGRAME OBRAZOVANJA ODRASLIH

                     Program usavršavanja za voditelja u zdravstvenom turizmu

Uvjeti za upis:

U program usavršavanja mogu se upisati osobe sa završenom višom ili visokom školom bilo kojeg usmjerenja s jednom godinom radnog iskustva u poslovnoj organizaciji koja se bavi posredovanjem između korisnika i pružatelja usluge u zdravstvenom turizmu odnosno u zdravstvenom ili turističkom području uz korištenje jednog stranog jezika u govoru i pismu.

Prvi program ovakve vrste u Hrvatskoj

Prvi program ovakve vrste u Republici Hrvatskoj namijenjen je osobama koje se na bilo koji način bave ili bi se željele baviti nekim oblikom zdravstvenoga turizma (medicinski turizam, lječilišni turizam, wellness). Rade u timu pružatelja usluga zdravstvenoga turizma ili žele raditi samostalno. Svladavanjem ovog programa stječu se ishodi učenja odnosno kompetencije potrebne za rad na radnom mjestu voditelja u zdravstvenome turizmu koji spaja korisnika i pružatelja usluga u zdravstvenome turizmu.

Kraće, ciljano obrazovanje uz e-učenje

S ovim ciljanim  obrazovnim programom u trajanju od šest mjeseci koji se provodi kombiniranom multimedijskom (e-učenje) i redovitom nastavom, moći će se u realno kratkom vremenu usavršiti osobe koje će biti poveznica između korisnika zdravstvene usluge i pružatelja zdravstvene usluge. Jedan dio će se izvoditi putem redovne nastave, dok će se više od 50% teoretskih sadržaja programa provoditi putem interaktivnog multimedijskog sustava za učenje na daljinu (e-učenje) kao i kroz praktičnu nastavu. Izrada ovog novog i jedinstvenog programa omogućena je zahvaljujući sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Rok prijave: do kraja ožujka 2017.god;

Cijena: 18.000 kn ili 15.000 kn bez tableta 

Trajanje: 194 sati

U cijenu školarine polaznici dobivaju tablet/dlanovnik kao sredstvo za rad tijekom učenja.

Plaćanje školarine je moguće na 6 do 8 rata!!!

Više o samom programu kao i o kompetencijama možete saznati na internet stranici:www.uciliste-ambitio.hr/Programi/Zdravstveni turizam/Kompetencije.

Pošaljite nam upit putem obrasca na dnu stranice.

 

Pošalji upit za program