Pripremni tečajevi za polaganje međunarodnih ispita za certifikate University of Cambridge (PET, FCE, CAE) i TOEFL iBT

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit
Kategorija: Tečajevi

Opis

Što je PET?


Cambridge PET je međunarodno priznati ispit za ljude koji koriste engleski jezik u pismenom i usmenom obliku na nižoj srednjoj razini i za mlade školarce koji trebaju potvrdu o znanju engleskog jezika.
PET je globalno priznat u akademskim i profesionalnim zajednicama. Mnogobrojne tvrtke, sveučilišta te vladine organizacije priznaju PET kao certifikat o srednjoj (B1) razini engleskog. Ovaj test mjeri Vaše slabe i jake točke u korištenju engleskog jezika.
Odgovara razini jezika B1 Zajedničkog europskog referentnog okvira za učenje jezika (CEFR).

 

Što je FIRST?


FIRST CERTIFICATE je službena provjera znanja engleskog jezika za visoku srednju razinu. FCE je na razini 3 Cambridge službenih ispita te ocjenjuje znanje opdeg engleskog jezika od početničkog do naprednog. Na toj razini znanja učenici su sposobni raditi, studirati ili komunicirati s lakodom kao turisti u engleskom govornom području.
Kao i svi Cambridgeovi službeni ispiti, FCE pokriva glavne vještine jezika: pisanje, čitanje, slušanje i pričanje, te također gramatiku i vokabular. Ovaj ispit svake godine polaže 250,000 people u više od 100 zemalja.
Odgovara razini jezika B2 Zajedničkog europskog referentnog okvira za učenje jezika (CEFR).

 

Što je ADVANCED?


The Certificate in Advanced English (CAE) je jedan od ESOL testova koje nudi University of Cambridge.
CAE je jedan od najboljih ispita u procjeni vještine engleskog jezika, prepoznat i priznat od velikog broja tvrtki i obrazovnih institucija u cijelome svijetu kao potvrda o naprednom znanju engleskoga jezika (C1). Polaganjem CAE dokazujete da posjedujete sposobnost tečnog izražavanja, razumijete tekstove iz različitih sfera komunikacije, čitko se izražavate pismeno i koristite jezik u raznim situacijama na svakodnevnoj razini.
Ovaj ispit svake godine polaže više od 50,000 ljudi u više od 60 zemalja.
Odgovara razini jezika C1 Zajedničkog europskog referentnog okvira za učenje jezika (CEFR).


 

Pošalji upit za program