ZET razvio strategiju protiv švercanja

S početkom od ovog ponedjeljka pa sve do kraja studenoga, traje nagradna igra ZET-a za učenike i redovne studente, koji se odluče na kupnju godišnje pretplatničke karte.

Kupnjom iste, učenici i studenti automatski sudjeluju u navedenoj nagradnoj igri, a sve što trebaju napraviti jest koristiti je prilikom vožnje u javnom gradskom prijevozu. ‘Svaka ispravna registracija na uređaju za registraciju i poništavanje karata bit će automatski evidentiran a te zabilježena kao jedan ulazak u nagradnu igru’, ističu na stranicama ZET-a.

Glavne nagrade te igre su prijenosno računalo te četiri tablet uređaja. Od ostalih nagrada, tu je još 12 Samsungovih mobitela te 20 knjiga. Izvlačenje dobitnika održat će se svakih 7 dana, uz pomoć računala.

U ZET-u ističu kako se učenici i redovni studenti odabirom godišnje pretplatničke karte mogu voziti neograničeno za samo 3,30 kuna dnevno.

IZVLAČENJE NAGRADA I PRAVILA

U Nagradnoj igri mogu se osvojiti tjedne i mjesečne nagrade te glavna nagrada.
Svakih 7 dana izvlače se dobitnici tjednih nagrada, slučajnim odabirom pomoću računala između svih evidentiranih registracija u prethodnom tjednu. U tjednim izvlačenjima ukupno se dodjeljuju 32 nagrade, odnosno 12 mobitela Samsung E2121B i 20 knjiga AGM-a.

U mjesečnim izvlačenjima ukupno se dodjeljuju 4 tablet računala VIVAX tablet TPC-7151. Jedna mjesečna nagrada za rujan bit će izvučena između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama.

Za listopad će biti izvučene dvije mjesečne nagrade – jedna između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama, a druga između svih evidentiranih registracija sa studentskim godišnjim pretplatnim kartama. Za studeni će biti izvučena jedna mjesečna nagrada između svih evidentiranih registracija sa studentskim godišnjim pretplatnim kartama.

Glavnu nagradu – HP prijenosno računalo Pavilion g6 osvaja korisnik učeničke ili studentske godišnje pretplatne karte kojeg odabere računalo između svih evidentiranih registracija u razdoblju od 09.09. do 30.11.2013.

U istom tramvaju i autobusu možete se samo jedanput registrirati sa svojom godišnjom pretplatnom kartom tijekom jedne vožnje.

Zato ne propustite registrirati se prilikom SVAKOG ulaska u tramvaj i autobus, jer svakom registracijom povećavate šanse za osvajanje nagrada!

Izvor: Esava.info

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.