Zdravstveno učilište Medical pruža svojim polaznicima međunarodno usavršavanje

Zdravstveno učilište Medical je dogovorilo suradnju s Volonterskim centrom Zagreb unutar programa Međunarodnog volonterskog servisa o dodatnom međunarodnom usavršavanju. Radi se o mogućnosti koja će se pružiti zainteresiranim polaznicima programa osposobljavanja da usavrše svoje znanje te steknu dodatno iskustvo na različitim međunarodnim volonterskim projektima.

Ova suradnja je jedna u nizu koje je Učilište Medical dosad ostvarilo. Njome će se zainteresiranim polaznicima ponuditi dodatno iskustvo u nekom od aktualnih projekata koji se provode na različitim lokacijama unutar Hrvatske, ali i u inozemstvu. Polaznicima će biti predstavljeni projekti iz njihovog područja osposobljavanja.

'Ponosni smo što ćemo moći svojim polaznicima uz obaveznu praksu ponuditi i mogućnost sudjelovanja u međunarodnim volonterskim projektima. S obzirom da nudimo programe osposobljavanja za masere, njegovatelje starijih i nemoćnih osoba, pomoćnike u nastavi u radu s učenicima s poteškoćama, voditelje wellness centra i gerontodomaćine, vjerujemo kako će im takva praksa pridonijeti u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju', kaže Marija Šinković Bečić, prof. voditelj programa obrazovanja odraslih Zdravstvenog učilišta Medical.

Nadalje, velika je potražnja upravo za tim profesijama na tržištu rada, ali i u volonterskim projektima. Osobni interesi i kompetencije polaznika mogu se dodatno razviti sudjelovanjem u takvim projektima. Volonterski centar u Zagrebu naglašava da su 'volonterski projekti u inozemstvu idealan  spoj putovanja i otkrivanja novih kultura te filantropije koja pruža priliku za upoznavanje stvarnog života u zemljama koje posjećujete.'

Zdravstveno učilište Medical ima osiguranu obaveznu praksu za sve smjerove. Znaju koliko je neophodna praktična nastava te potiču svoje polaznike na uključivanje u različite projekte kako bi se dodatno usavršili.

Zdravstveno učilište Medical mjesto je za sve koji žele unaprijediti svoje vještine u području zdravstva te steći nova znanja i iskustva. Cilj im je biti potpora zdravstvenom sustavu te djelatnicima istog pružiti znanja i vještine kako bi bili što bolji u svom poslu, a misija pružiti klijentima partnerski odnos kroz praksu, razvoj, obrazovanje, razmjenu znanja i iskustava na način da osim znanjem i nadogradnjom osiguramo podršku u planiranju i razvoju karijere svakog polaznika.

Nude srednjoškolske programe za dentalnog tehničara, fizioterapeutskog tehničara i farmaceutskog tehničara te programe osposobljavanja za masera,  njegovatelja starijih i nemoćnih osoba, pomoćnika u nastavi u radu s učenicima s poteškoćama, voditelja wellness centra i gerontodomaćina.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.