Arimed Učilište - priča uspjeha

Arimed učilište pravi je primjer kako pametna poslovna ulaganja i istraživanje tržišta uvijek rezultira uspješnom pričom, a upravo ovu priču ispričala je poduzetnica Arijana Tahari.

Beauty i wellness zanimanja u posljednjih nekoliko godina sve su traženija.  Izlazak iz krize i razvoj turizma vratili su interes za taj sektor. Poduzetnica Arijana Tahiri već 15 godina razvija Arimed učilište kroz koje je do sada prošlo preko 20 000 polaznika, a koje ima široku ponudu edukacija i prekvalifikacija beauty i wellness zanimanja.

'Zadovoljna sam kada pogledam kako učilište Arimed raste iz godine u godinu i postaje sinonim za dobar start na tržištu rada. Naše edukacije prilagođavaju se potrebama tržišta i promjenama trendova, kada uočimo da je veća potražnja za nekim zanimanjem svoj fokus stavljamo na tu edukaciu i pomažemo polaznicima da budu up-to-date sa svim novitetima.

Licencirani edukatori u  Arimedu garancija su vrhunske edukacije. Velika je potvrda za sav trud cijelog mog  tima kada čujemo da se naši polaznici nerijetko odluče za samozapošljavanje jer znaju da imaju najbolje usvojene edukacije. Mi im pomažemo tako što pratimo i promoviramo njihov rad, a oni znaju da kod nas uvijek mogu doći po savjet', izjavila je Arijana Tahiri koja je uvela i program stipendiranja nadarenih učenika srednjih škola za osobne usluge, koji je prepoznala i pjevačica Indira Levak kao pozitivnu priču u ulaganje u mlade ljude i pristala biti kuma projekta.

Danas  učilište Arimed ima 14 licenciranih edukatora i nudi 31 edukaciju, sudjeluje u brojnim komercijalnim kampanjama i snimanjima za časopise, surađuje s poznatim osobama iz javnog života, ali od svega navedenog, Arijani Tahiri najbitnije je konstantno ulaganje u kvalitetu programa i zadovoljni osmjesi polaznika kada izlaze iz Arimeda s diplomom.        

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.