Algebra najavljuje treću konferenciju "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere"

Treće izdanje konferencije "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere", u organizaciji Visokog učilišta Algebra, održat će se 9. lipnja 2017. Prošlogodišnja je konferencija okupila više od 400 sudionika, a prijave za ovu konferenciju ranijih su godina nadmašivale i brojku od 1500 zainteresiranih, što konferenciju "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere" pozicionira kao ključnu na području primjene novih tehnologija u digitalnom marketingu.

Zbog očekivanog velikog interesa hrvatskih stručnjaka za digitalni marketing, digitalnu komunikaciju te, općenito, digitalno poslovanje, ovogodišnja će se konferencija održati u City Plazi Zagreb. Prijave za konferenciju otvorene su na stranicama Algebre.

Na konferenciji "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere" svoja će predavanja održati niz vrhunskih predavača iz Hrvatske i inozemstva. Nakon prošlogodišnjeg predavanja koje je publika sjajno prihvatila, indijska stručnjakinja za digitalnu komunikaciju Shagorika Heryani ponovno se vraća u Hrvatsku s novim predavanjem pod nazivom "The good, the bad, the ugly – Influencer Marketing in 2017 and beyond".

Heryani ima više od 13 godina iskustva u području marketinga i komunikacija u različitim industrijama te je, primjerice, bila voditeljica odjela društvenih medija i digitalnog marketinga u Bharti Airtelu, jednoj od vodećih azijskih telekomunikacijskih tvrtki. Danas, pak, pomaže brendovima da pronađu nove inspirativne smjerove poslovanja, oslanjajući se na digitalnu komunikaciju i njezine specifičnosti.

Sa Sveučilišta Stanford na konferenciju dolazi Anja Svetina Nabergoj, predavačica na Institutu za dizajn Hasso Plattner. Anja će održati predavanje o design thinkingu, vrućoj temi kada se govori o inovacijama, pod nazivom "Design Thinking and the Future of Innovation: How to innovate in a messy, exponentially accelerated future", a s obzirom da je do danas savjetovala tvrtke poput Vise, Coca Cole, JetBluea, Telenora i mnogih drugih, očekujemo pregršt dobrih savjeta.

Dolazak na konferenciju također je potvrdila i Shalini Sukumar, stručnjakinja za dubinske analize velikih količina podataka u Booking.comu. Kako Booking.com svojim korisnicima može ponuditi personalizirano iskustvo od trenutka razmišljanja o odlasku na neku destinaciju pa tijekom svih faza putovanja sve do povratka kući, te kako tehnologija i digitalni marketing omogućavaju ovoj tvrtki da ponudi posve personaliziranu podršku korisnicima dok oni odlučuju o detaljima svojeg putovanja, neke su od ključnih tema koje će Sukumar obuhvatiti u svojem predavanju.

Svoja će predavanja na konferenciji "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere" održati i niz hrvatskih stručnjaka za digitalni marketing, digitalno poslovanje i problematiku korištenja digitalnih tehnologija i kanala u transformaciji poslovnih modela tvrtki od klasičnih prema digitalnima. Vesna Vlahović Desić, marketing managerica iz Coca Cole za regiju Adria i Bugarsku predavati će o uspješnoj kampanje Shake&Take u koja svojom obuhvaća sve elemente marketinga digitalne ere od „big data“ do 360 marketinške kampanje.

Nikako ne treba propustiti i predavanje Marka Žulja, jedna od ključnih osoba u europskom Googleu za strateška partnerstva s tvrtkama, a koji će svoje predavanje, prožeto konkretnim iskustvima iz prakse, posvetiti vrućoj temi native oglašavanja.

Biljana Cerin iz tvrtke Ostendo osvrnut će se na izazove nove europske Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), regulative koja bi uvelike mogla utjecati na način na koji se vode marketinške kampanje. Igor Mikloušić s Instituta "Ivo Pilar" održat će predavanje na temu "Dan u životu digitalnog lovca-sakupljača: kako mozak iz kamenog doba preživljava u digitalnoj savani". Iz uspješne hrvatske start-up kompanije Amodo dolazi Damir Plejić čije predavanje "Insurers betting on gamification to connect with new customers" spaja gamefikaciju, mobilne aplikacije i digitalni marketing u području niše automobilskih osiguranja.

Konferencija će biti zaključena predavanjima Nikše Gopčevića iz tvrtke Styria Digital Services na temu ljudi i tehnologija, dviju ključnih investicija za razvoj tvrtki u digitalnoj budućnosti, te posebnim predavanjem, "digitalnim duelom" na temu vizualizacije podataka u području digitalnog marketinga, kojega će zajednički održati Marko Hrnjak, Leo Mršić i Dario Car iz Algebre.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.