Virtualni sajam karijera uskoro završava! Popričajte s poslodavcima i pronađite željeni posao!

Još samo 2 dana dijeli nas od završetka Virtualnog sajma karijera i znanja, kojeg već 8. godinu zaredom organiziraju MojPosao i partneri iz regije, Posao.ba i Infostud.

Ovogodišnji sajam okupio je rekordan broj izlagača, ali i posjetitelja koji sajam koriste kao priliku da se predstave poslodavcima te prijave na željene pozicije.

Ponuda poslova podijeljena je u 4 kapsule: IT kapsula, Trgovina, Turizam i financije, dok se edukativne ustanove nalaze u kapsuli Obrazovanje.

Izdvajamo nekoliko poslodavaca koji traže nove zaposlenike, a prijavu na oglase možete poslati do 18. listopada u ponoć, kada se sajam službeno zatvara.

Regionalni izlagači sajma, LIDL, Addiko Bank, Jadranka i Lafodia Sea Resort , zapošljavaju na gotovo 50 pozicija u Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru, na Malom Lošinju te u ostalim gradovima diljem Hrvatske.

Zlatni izlagači sajma, Rimac Automobili, Ad Plastik, Kaufland te Hrvatski Telekom, traže zaposlenike za razvoj aplikacija, organizaciju evenata, referente nabave, domare, radnike na pripremi robe, u prodaji, mesare. Otvorena su i radna mjesta za IT sistem inženjere, koordinatore strateške nabave, specijaliste za poreze, ali i ICT experte.

Srebrni izlagači sajma, tvrtke Tomsoft, Sportbet, Cloudsense, Pliva, Dubrovački Vrtovi sunca te Impol - TLM traže zaposlenike za razvoj softwarea, aplikacija, system administratore, radnike u proizvodnji te mnoge druge.

Ponudu poslova pronađite na www.dankarijera.com i pošaljite prijavu već danas!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.